Personvernregler

Dato for siste oppdatering: 29.08.2023

Velkommen til Bokstavhuset AS.

Vi tar personvern på alvor, og denne personvernregelen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger når du besøker vårt nettsted.

Innsamling av Personopplysninger: Vi kan samle inn personopplysninger som navn, e-postadresse, telefonnummer og lignende når du kontakter oss, registrerer deg for vårt nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller sender oss henvendelser gjennom vårt nettsted.

Bruk av Personopplysninger: Vi bruker de innsamlede personopplysningene for å kommunisere med deg, forbedre din opplevelse på nettstedet, tilpasse innholdet og sende deg relevante oppdateringer. Vi kan også bruke informasjonen til interne analyser og statistikkformål.

Deling av Personopplysninger: Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å oppfylle en forespørsel eller i samsvar med loven.

Informasjonskapsler og Sporing: Nettstedet bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å forbedre brukeropplevelsen. Du kan administrere informasjonskapsler gjennom nettleserinnstillingene dine.

Dine Rettigheter: Du har rett til å be om tilgang til, korrigering eller sletting av dine personopplysninger. Du kan også protestere mot behandlingen av dine opplysninger og be om begrensninger på behandlingen. For å utøve disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

Sikkerhet: Vi tar rimelige sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring eller ødeleggelse.

Lenker til Tredjepartsnettsteder: Nettstedet kan inneholde lenker til tredjepartsnettsteder. Vi er ikke ansvarlige for personvernpraksis på disse nettstedene.

Endringer i Personvernreglene: Vi kan oppdatere disse personvernreglene fra tid til annen. Eventuelle endringer vil bli kunngjort på denne siden, og datoen for siste oppdatering vil bli endret.

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i våre personvernregler. Hvis du har spørsmål om personvernreglene eller hvordan vi håndterer dine personopplysninger, vennligst kontakt oss via telefon 77633555.